Keräilyopas

Euroopan mestaruuskisat

frisbeegolfkiekot

Frisbeegolfin EM-2005

Frisbeegolfin EM-kilpailut pelattiin 7.–10.7 2005 Tampereella ja Nokialla. Kisat järjestivät Disc Golf Club Tampere ja Suomen Frisbeeliitto, ja kilpailujen johtajana toimi Jussi Meresmaa.

Avoimen luokan voitti Ruotsin Markus Källström, hopeaa sai niin ikään Ruotsin Jesper Lundmark ja pronssia Suomen Timo Pursio. Juniorisarjassa mesaruuden voitti Joonas Kuitunen. Lisäksi Jouko Rosenqvist tuli Seniorit-50 vuotta -sarjassa kolmanneksi.

Kisakiekot EM-2005

1. Dx P&A Aviar Innova Player's edition

Omistaja: Juha Nieminen.

2. Dx Beast Innova

Omistaja: Sami Loukko.

3. Mikä kiekko oli kyseessä on selvittämättä.

Omistaja: Jouko Rosenqvist

Frisbeegolfin EM-2016

Vuoden 2016 frisbeegolfin EM-kilpailut pelattiin 24.–27.8 2016 Oulussa. Kisojen  järjestelyistä vastasivat Oulun Frisbeeseura ry ja Suomen Frisbeeliitto, ja kilpailujen johtajana toimi Erno Väyrynen.

Avoimen luokan kisan voitti Leo Piironen, toinen oli Juho Parviainen ja kolmas Teemu Nissinen. Eveliina Salonen voitti naisten sarjan Jenni Eskelisen sijoittuessa kolmanneksi. Seniorit-50-sarjan mestaruuden vei Kari Vesala. Juniorisarjassa suomalaiset ottivat kolmoisvoiton Väinö Mäkelä nappasi mestaruuden, Riku Vink oli toinen ja kolmanneksi sijoittui Jasper Heino.

Kisakiekot EM-2016

Aihetta ei ole tutkittu!