Frisbeegolfradat Inkoo Saari, 1984

Rata: Inkoon Saari, Knipholm

Paikkakunta: Lohja

Väylien määrä: 9 (3 koria)

Perustamisajankohta: 1984 koreilla, ensimmäinen rata vuonna 1980 ilman koreja.

Korit: Ensimmäinen kori hankittiin Ruotsista, omistajat Klas Ruin ja Påhl Ruin, toinen ja kolmas kori Suomesta, omistajat Jacob Nyman ja Georg Nyman.

Jacob Nyman muistelee radasta seuraavaa: "Ruinin veljekset (Klas ja Påhl) Ruotsista innostivat meitä, ja niinpä me rakensimme saareen 9-väyläisen frisbeegolfradan. Radalla oli kolme koria ja yhdeksän eri heittopaikkaa.  Ensimmäiset neljä vuotta pelattiin muistaakseni puihin, joissa oli teipit. Vuonna 1984 saimme ensimmäisen korin Ruotsista ja kaksi seuraavaa hankimme Suomesta.

Järjestimme saaressa vuosittain myös Knipholm Open Frisbee Disco Championships -frisbeegolfkilpailun. Ensimmäinen kisa pelattiin vuonna 1980 ja seitsemän seuraavaa pelattiin saaressa. Viimeinen Knipholmen Open pelattiin Cincinattin PDGA Worldsissa 1988".

Knipholmin radan pelaajat perustivat seuran Goldeneye (suomeksi telkkä, ruotsiksi knipa). Seuraan kuuluivat ainakin Henrik Londen, Jacob Nyman, Georg Nyman, Klas Ruin ja Påhl Ruin. Menestystä seuran pelaajille tuli niin frisbeegolfissa kuin Gutsissakin.

Kuvassa Gutsin Suomen mestarit vuodelta 1982 Georg Nyman, Jacob Nyman, Påhl Ruin, Henrik Londen ja Klas Ruin.